Курси НБУ $ 39.64 € 42.30
Батькам полеглого Героя з Волині вручили посмертну нагороду сина

Вічна пам’ять Герою!

Фото: facebook.com.

Батькам полеглого Героя з Волині вручили посмертну нагороду сина

У перші дні повномасштабного вторгнення російського окупанта в Україну маневичанин Богдан Володимирович Янчишин не вагаючись пішов захищати волю і незалежність держави

На превеликий жаль, 2 липня 2023 року у черговому бою з ворогом на Луганщині, відважний солдат загинув.

Про це пише Маневицька селищна рада.

Указом Президента України, за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі, Богдана Янчишина нагороджено орденом «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно).

Сьогодні у Маневицькому ліцеї №1 імені Героя України Андрія Снітка, у якому нещодавно навчався мужній воїн, секретар Маневицької селищної ради Володимир Черчик і начальник Першого відділу Камінь-Каширського районного територіального центру комплектації та соціальної підтримки, підполковник Геннадій Лічман вручили нагороду батькам нашого Героя. Володимир Васильович від себе особисто та всієї Маневицької громади висловив слова шани та співчуття рідним за втрату єдиного сина, найдорожчої людини. Подякував батькам за те, що виховали його сміливим і відданим військовому обов’язкові!

Зі сльозами на очах батьки прийняли нагороду, яка, без сумніву, відтепер буде сімейною реліквією, світлим спомином про їхнього сина.

Мама Героя Оксана Юхимівна, звертаючись до присутніх у залі наголосила, що її загиблий син, її гордість, нащадок своїх героїчних дідусів, які мужньо воювали із фашистськими окупантами у Другу світову війну та мали безліч високих бойових нагород, не вагаючись став на захист своєї рідної землі.

Світла пам'ять про Героя України завжди житиме в серцях мешканців нашої громади...

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Volyn Nova.

Реклама Google

Telegram Channel