Курси НБУ $ 39.67 € 42.50
Чорна звістка прийшла на Волинь: на фронті загинули троє наших земляків

Вічна пам’ять і слава Героям!

Фото із сайту ukr.net.

Чорна звістка прийшла на Волинь: на фронті загинули троє наших земляків

Наймолодшому з них виповнилося лише 22 роки

14 лютого в громадах Волинської області повідомили, що у боях з російськими військами загинули ще троє бійців з нашого Поліського краю.

Як інформує «Суспільне Луцьк», це: Володимир Крисюк, Михайло Коляда і Станіслав Гуленков.

Володимир Крисюк

15 лютого в Ковелі прощатимуться із загиблим на війні військовослужбовцем Володимиром Крисюком. Бійцю було 43 роки, повідомили в міськраді.

Володимир Крисюк.
Володимир Крисюк. Фото – «Суспільне Луцьк».

 Волинянин народився на Любомльщині, але у дорослому віці жив у Ковелі. Загинув боєць у результаті обстрілу поблизу села Першотравневе на Харківщині. У Володимира Крисюка залишилися матір, дружина та діти.

Станіслав Гуленков

22-річний Станіслав Гуленков був майстром спорту України з дзюдо, призером Кубку Європи серед юніорів. У війську лучанин служив гранатометником відділення інспекторів прикордонної служби.

Станіслав Гуленков.
Станіслав Гуленков. Фото – «Суспільне Луцьк».

 Як повідомили в міськраді, боєць загинув ще 20 квітня 2023 року під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Новокалинове Донецької області. Підтвердити загибель захисника вдалося лише зараз.

Михайло Коляда

Лучанину Михайлу Коляді був 41 рік. Військовослужбовець служив на посаді водія-радіотелефоніста відділення ударних безпілотних авіаційних комплексів.

Михайло Коляда.
Михайло Коляда. Фото – «Суспільне Луцьк».

 Молодший сержант загинув 13 лютого 2024 року під час виконання бойового завдання біля населеного пункту Діброва Луганської області.

Вічна пам’ять і слава Героям!

Читайте також: На війні загинув 22-річний Герой з Волині Вадим Прокопчук.

Реклама Google

Telegram Channel