Курси НБУ $ 39.68 € 42.83
«Тіла – живі чи мертві – вантажили у «швидкі»

Смерть ворогам!

Волинь-нова

«Тіла – живі чи мертві – вантажили у «швидкі»

Плетенчук заявив, що Росія приховує загибель екіпажу «Цезаря Куникова»

Росія намагається приховати інформацію про загиблих унаслідок знищення біля берегів тимчасово окупованого Криму великого десантного корабля «Цезарь Куников». Про це розповів 15 лютого спікер Військово-морських сил ЗСУ Дмитро Плетенчук в ефірі телемарафону, пише «Гордон».

Спікер ВМС ЗСУ зазначив, що зараз складно встановити точну кількість загиблих і поранених членів екіпажу російського корабля, оскільки Росія приховує втрати.

«Станом на сьогоднішній день ми можемо лише підтвердити, що тіла – живі чи мертві, важко сказати – вантажили на узбережжі у «швидкі допомоги» й везли в напрямку лікувальних закладів», – зазначив він.

За його словами, зазвичай інформація про загиблих, незважаючи на спроби її «закрити», з'являється за певний час, зокрема у вигляді некрологів. «Проте бачимо, що останнім часом ворог приховує навіть від родичів – навіть їм не дозволяють у соціальних мережах розміщувати цю інформацію. Їх мотивують тим, щоб ми [українці] не раділи. Тому що далі, то складніше такі речі верифікувати», – додав представник ВМС ЗСУ.

Реклама Google

 

 

Telegram Channel