Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
Медичний заклад на Волині отримав понад 2 тонни гуманітарної допомоги від волонтерів

З вірою у Перемогу!

Фото: Ковель медіа.

Медичний заклад на Волині отримав понад 2 тонни гуманітарної допомоги від волонтерів

Ковельське МТМО отримало гуманітарну (благодійну) допомогу від ГО «Українська асоціація захисту здоров’я «Марлог-Кадуцей» та Міжнародного волонтерського логістичного центру «Марлог»

Волонтери передали інвалідні візки, милиці, ходунки, ортези, матраци, подушки, сечо- та калоприймачі, катетери, розхідники до медичних систем та обладнання, засоби гігієни та багато інших виробів медичного призначення. Загальна вага вантажу становить понад 2 тонни.

Про це сьогодні повідомив генеральний директор Ковельського МТМО Валентин Вітер, пише Ковель media.

Як каже Валентин Вітер, для медиків це не просто матеріальні цінності. Ця допомога своєчасна та вкрай необхідна. Особливо, коли йдеться про лікування та реабілітацію людей з інвалідністю та пацієнтів літнього віку. Допоміжні засоби пересування стануть у нагоді пораненим військовослужбовцям з ампутацією кінцівок. Медики намагаються створити для них найкомфортніші та зручні умови перебування у нашому лікувальному закладі.

Щиро дякуємо за турботу і підтримку директору ГО «Українська асоціація захисту здоров’я «Марлог-Кадуцей» Оксані Артемук, керівнику Міжнародного волонтерського логістичного центру «Марлог» Наталії Поповій та їхнім помічникам-волонтерам, а також партнерам і меценатам, завдяки яким гуманітарну допомогу було зібрано та доставлено в Україну. Пишаємося співпрацею з людьми, які вболівають за життя наших захисників та усіх, хто у цей нелегкий час втратив здоров’я.

Працюємо разом заради Перемоги, заради майбутнього!

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Volyn Nova.

Реклама Google

Telegram Channel