Курси НБУ $ 39.43 € 42.85
Місту на Волині виділили понад 7 млн євро на будівництво житла для ВПО

Усіх внутрішньопереміщених осіб, які перебувають на території Нововолинської громади закликають прийти у ЦНАП та стати на облік для формування черги на отримання житла.

Фото ілюстративне / facebook.

Місту на Волині виділили понад 7 млн євро на будівництво житла для ВПО

У Нововолинську планують до середини квітня розпочати будівництво житла для внутрішньопереміщених осіб на 5-му мікрорайоні

На території також буде споруджено спортивний комплекс, що покращить інфраструктуру району міста.

Про це пише видання БУГ.

Як зазначив 23-го лютого на брифінгу міський голова Борис Карпус, уже відбулись торги й відкритий конкурс на підрядну організацію, який проводили міжнародна фінансова організація «NEFCO».

Команда працівників буде реалізовувати проєкт з будівництва житлового комплексу для осіб, котрі втратили дім через війну, під керівництвом європейських донорів. Роботи триватимуть до двох років.

Для реалізації проєкту «Житло для внутрішньо переміщених осіб» міжнародна фінансова організація «NEFCO» виділила понад 7 мільйонів євро.

Борис Карпус закликає усіх внутрішньопереміщених осіб, які перебувають на території Нововолинської громади, прийти у ЦНАП та стати на облік для формування черги на отримання житла.

Нагадаємо, що першочергове право на забезпечення житла мають: багатодітні сім’ї; сім’ї з дітьми; вагітні жінки; особи, які втратили працездатність; особи пенсійного віку, з числа тих, житло яких було зруйновано або стало непридатним для проживання внаслідок збройної агресії рф.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Volyn Nova.

Читайте також: Викладачі Волинського університету отримали високі відзнаки від МОН України.

Реклама Google

Telegram Channel