Курси НБУ $ 39.36 € 42.40
Діти з Волині перетворили метал смерті на мистецтво (Фото, відео)

З вірою в Перемогу!

Фото: facebook.com.

Діти з Волині перетворили метал смерті на мистецтво (Фото, відео)

23.02.2024 року в Литовському Сеймі відкрили виставку дитячих малюнків на уламках зброї

«Металевий відблиск» – таку назву має виставка робіт української молоді, дітей з Рожищенської територіальної громади нашої області. Яскравими фарбами життя вони розмалювали більше 150 уламків зброї, що була випущена державою-терористом по мирних районах Харкова, Запоріжжя та Донеччини. Знешкоджений метал та інші предмети передали дітям військові та волонтери.

Про це у соцмережах повідомила Віра Шварцкоп, волонтерка та організаторка проєкту.

«Українські діти хочуть донести всьому світу, що вони живі, вони борються, живуть, творять і розвиваються в країні, де йде війна і вони мріють про Перемогу України і мирне дитинство», – розповіла волонтерка.

 
 

«Ми неймовірно вдячні всім, хто допоміг цьому статися, всім завдяки кому тема України звучить в Європі. Найперше – нашим рожищенським дітям, які незважаючи на труднощі воєнного часу роблять дуже важливу справу – творять, здобувають, борються за краще майбутнє. Їхнім батькам, які виховали гідних нащадків. Нашим Захисникам, завдяки яким ми можемо жити це життя. Всім посадовцям і простим людям, які добрим словом, організаційно і копійкою допомогли вивезти експозицію за кордон. Окрема подяка литовським друзям Saudargas Paulius і UYGL! Разом переможемо!» – йдеться в дописі.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Volyn Nova.

Читайте також: Прикордонник з Волині без втрат вивів побратимів з-під обстрілів (Відео).

Реклама Google

Telegram Channel