Курси НБУ $ 39.67 € 42.50
Чорна звістка прийшла на Волинь: на передовій загинуло 5 наших земляків

Вічна пам’ять і слава Героям!

Фото із сайту ukr.net.

Чорна звістка прийшла на Волинь: на передовій загинуло 5 наших земляків

Непоправні втрати поніс знову наш Поліський край

26 лютого в громадах області повідомили, що у боях з російськими військами загинули ще п'ятеро бійців з Волинської області.

Це – Сергій Дімітров, Тарас Сокол, Сергій Литвинчук, Олександр Пашківський, Юрій Оверчук, інформує «Суспільне Луцьк».

Сергій Дімітров

23 лютого 2024 року під час виконання бойового завдання загинув військовослужбовець із села Липне Сергій Дімітров, повідомили у Сильненському старостинському окрузі.

Сергій Дімітров.
Сергій Дімітров. Фото – «Суспільне Луцьк».

 Захиснику було 43 роки. Відомо, що останній бій боєць прийняв біля населеного пункту Ласточкине Покровського району Донецької області. дату і місце прощання з Сергієм Дімітровим повідомлять додатково.

Тарас Сокол

Полеглому у бою військовослужбовцю з села Чорниж Тарасу Соколу був 31 рік. Як повідомили у Колківській громаді, волинянин служив у війську з червня 2023 року.

Тарас Сокол.
Тарас Сокол. Фото – «Суспільне Луцьк».

 23 лютого 2024 року поблизу Херсонської області волинянин отримав важкі поранення. Наступного дня боєць помер у реанімаційному відділенні лікарні швидкої медичної допомоги. В громаді оголосили триденну жалобу. У Тараса Сокола залишилися дружина і двоє маленьких синів.

Сергій Литвинчук

27 лютого у селі Звірів відбудеться прощання з 44-річним військовослужбовцем Сергієм Литвинчуком, повідомили у Підгайцівській громаді.

Сергій Литвинчук.
Сергій Литвинчук. Фото – «Суспільне Луцьк».

 Стрілець-оператор загинув під час мінометного обстрілу 23 лютого 2024 року поблизу населеного пункту Невське Луганської області. Сергія Литвинчука поховають у рідному селі.

Олександр Пашківський

Про втрату також повідомили у Луцькій громаді. Від поранень, які отримав у бою, боєць помер 25 лютого в одній з лікарень Луцька.

Олександр Пашківський.
Олександр Пашківський. Фото – «Суспільне Луцьк».

 Полеглому захиснику було 38 років. 27 лютого Олександра Пашківського поховають на кладовищі села Баківці.

Юрій Оверчук

Військовослужбовець Юрій Оверчук – теж із Луцької громади. Молодший сержант загинув 21 лютого під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Терни Донецької області.

Юрій Оверчук.
Юрій Оверчук. Фото – «Суспільне Луцьк».

 45-річний військовослужбовець служив на посаді командира машини механізованого взводу. Прощання з Юрієм Оверчуком відбудеться 27 лютого.

Вічна пам’ять і слава Героям!

Читайте також: Чому Україна готує два плани подальшого ведення війни.

Реклама Google

Telegram Channel