Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
Герой України із 110 бригади, яка боронила Авдіївку, відвідав Луцьк

Ігор Тимощук.

Фото Волинська обласна рада.

Герой України із 110 бригади, яка боронила Авдіївку, відвідав Луцьк

Під час оборонних дій молодший сержант Ігор Тимощук запобіг передчасному прориву ворога до Авдіївки, що дозволило втримати важливі позиції

Голова обласної ради Григорій Недопад і депутатка Ольга Омелько мали честь зустрітися із Героєм України, командиром роти охорони 110-ої ОМБр ім. генерал-хорунжого Марка Безручка, лучанином Ігорем Тимощуком.

Про це інформує обласна рада.

Найвищу державну відзнаку військовослужбовець отримав за оборону Авдіївки. Він здійснював планування, керування та брав безпосередню участь у штурмових операціях. Під керівництвом Ігоря Тимощука підрозділ ефективно нищив ворога, неодноразово брав у полон супротивника. Під час оборонних дій молодший сержант запобіг передчасному прориву ворога до Авдіївки, що дозволило втримати важливі позиції.

 

 До обласної ради Ігор Тимощук прибув, аби подякувати за допомогу. Він передав Григорію Недопаду прапор та шеврон 110-ої бригади. «Ми вдячні за підтримку нашого підрозділу і за довіру, - зазначив Герой України. - На цьому прапорі – автографи керівників нашого формування, і ми хочемо, щоб це було свідченням наших спільних зусиль у боротьбі з агресором».

 

 «Ми намагаємося допомагати усім підрозділам, в яких несуть службу волиняни, задовольняємо усі запити наших захисників, - зазначив Григорій Недопад. – Під час нещодавньої поїздки в зону бойових дій, в тому числі і 110-ій ОМБР, ми доправили дрони, засоби для боротьби з ворожими БПЛА, медичні препарати та інше».

 

 Ольга Омелько додала, що до допомоги військовим підрозділам долучаються і закордонні партнери, зокрема Сілезьке регіональне відділення Товариства Друзів Дітей. «Вони передавали оптику, прилади нічного бачення, FPV-дрони. Зараз наші польські друзі збирають чергову передачу для воїнів», - запевнила депутатка.

Григорій Недопад також подарував Ігорю Тимощуку годинник і висловив сподівання, що після перемоги він замінить тактичний часомір воїна.

 

 

  

Реклама Google

Telegram Channel