Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Вакцинальний автобус відвідав ще одне селище на Волині

Всім охочим безкоштовно перевіряли гостроту зору та підбирали окуляри.

Фото: facebook.com.

Вакцинальний автобус відвідав ще одне селище на Волині

Щоб надати якісні медичні послуги більшій кількості людей, зорієнтувати їх на здоровий спосіб життя, команда фахівців Волинського обласного центру контролю та профілактики хвороб продовжує виїзні заходи в містах і селах області

Цього разу наш вакцинальний автобус приїхав у селище Велицьк, Ковельського району. Турбота про здоров’я і запобігання недугам – головна мета таких активностей, ініційованих Головним державним санітарним лікарем області Наталією Янко.

Про це повідомляє Волинський обласний центр контролю та профілактики хвороб.

Про важливість щеплень і їх ключову роль для профілактики небезпечних інфекційних хвороб та про здорове харчування фахівці комунікували на двох локаціях «Території здоров’я». Зокрема, у місцевому ліцеї під час зустрічі з дітьми спеціалісти центру у ігровій формі розказували про корисні і шкідливі продукти та про небезпечні мікроби і пояснили – як їх можна перемогти.

А у Велицькій амбулаторії, де працювала друга половина нашої команди, вони розповідали відвідувачам про здоровий спосіб життя, правильне харчування, профілактику інфекційних та неінфекційних захворювань та про ментальне здоров’я. Мешканці також отримали пам’ятки та брошури з доказовою інформацією, котра допоможе краще дбати про здоров’я.

Загалом було надано близько 150 послуг. Зокрема, зроблено 12 щеплень: 10 – АДП-м, 1 – ІПВ, 1 – Пентабіо.

А ще, на «Території здоров’я» функціонувала мобільна оптика, де всім охочим абсолютно безкоштовно перевіряли гостроту зору та підбирали окуляри.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Volyn Nova.

Читайте також: У райцентрі на Волині хірурги провели надскладну операцію.

Реклама Google

Telegram Channel