Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Сьогодні Горохівщина вітає з ювілеєм неймовірну волинянку

З роси і води Вам, імениннице!

Фото: Facebook.

Сьогодні Горохівщина вітає з ювілеєм неймовірну волинянку

29 лютого  весна поспішає на гостини до жінки, дуже схожою на прегарну пору року своєю вродою, вдачею, мріями: ювілей, заквітчаний почуттями, променистий життєвими здобутками, зустрічає староста Звиняченського старостинського округу Горохівської територіальної громади Луцького району Тетяна Панасюк

Шановна Тетяно Дмитрівно!  

Землю золотить світанок, а з ним у вашу світлицю линуть найгарніші віншування для вас – берегині, лідерки, подруги, інтелігентки, особистості. 

Нехай наші побажання будуть для вас букетом із всіх весняних квітів. Найгарніші пелюстки в ньому - це  повага, захоплення вашою  щирістю, доброзичливістю, бажанням і вмінням вирішувати проблеми, ініціювати, досягати мети, хистом бути однаково дбайливою господинею в великих селах і в своїй оселі, вашим завжди відкритим серцем і світлою душею.

Знаємо: ваша материнська молитва – то оберіг усім, хто боронить сьогодні Україну від ворога.  А ще ми любимо згадувати, як  торік у вашій оселі розцвіли в одинь день 25 кактусів!  

 

 Вдячні вам за багаторічну дружбу з «Волинню». Зичимо вам міцного здоров’я! Нехай для вас, усієї вашої чудової родини  Бог дарує радість, достаток і любов у переможній Україні, в мирному многолітті. З роси Вам і води, ювілярко! Будьте найщасливішою!

Друзі з газети «Волинь».

А в дарунок прийміть від нас пісню.

Читайте також: У волинянки в один день зацвіло... 25 кактусів! (Оновлено).

Реклама Google
 

Telegram Channel