Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
Волинянам розповіли про сервіс фіксації фактів заподіяння шкоди довкіллю

Веб-ресурс «ЕкоЗагроза» містить достовірну інформацію про стан довкілля, зафіксовані дані моніторингових систем щодо рівня радіаційного забруднення по всій Україні та актуальні факти екологічних загроз.

Фото: ілюстративне / facebook.

Волинянам розповіли про сервіс фіксації фактів заподіяння шкоди довкіллю

Протягом лютого 2024 року фахівцями Державної екологічної інспекції у Волинській області було проведено понад 50 робочих інформаційних зустрічей з представниками територіальних громад Волинської області щодо функціонування офіційного ресурсу Міндовкілля «ЕкоЗагроза» який створений, щоб інформувати українців про стан довкілля у кожному куточку України, а також фіксувати всі екологічні загрози та злочини проти живої природи

Так, представники Інспекції детально розповіли про роботу веб-ресурсу «ЕкоЗагроза», який містить достовірну інформацію про стан довкілля, зафіксовані дані моніторингових систем щодо рівня радіаційного забруднення по всій Україні та актуальні факти екологічних загроз.

Про це повідомляє Державна екологічна інспекція у Волинській області.

В ході проведення зустрічей з представникам територіальних громад було обговорено алгоритм дій при направлені до веб ресурсу #«ЕкоЗагроза» електронних звернень від громадян, які стали свідками порушень природоохоронного законодавства.

Також інспекторами було наголошено: АНОНІМНІ ЗВЕРНЕННЯ НЕ РОЗГЛЯДАЮТЬСЯ! заявник проходить обов’язкову процедуру електронної ідентифікації та автентифікації при подачі інформації про екологічні порушення.

Використовуючи і наповнюючи фактами додаток #«Екозагроза», ми закладаємо основу до екологічно чистого довкілля. Завантажте застосунок #«Екозагроза» та повідомляйте про екологічні загрози.

Допоможіть довкіллю вже зараз!

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Volyn Nova.

Читайте також: У Луцьку на території дитячої залізниці зрізали дерева.

Реклама Google

Telegram Channel