Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Нові перемоги волинян у всеукраїнських шкільних змаганнях

Так тримати!

Фото: facebook.com.

Нові перемоги волинян у всеукраїнських шкільних змаганнях

У Володимир-Волинській міській територіальній громаді триває ІІ етап всеукраїнських змагань «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» серед учнів закладів загальної середньої освіти громади у 2023/2024 навчальному році під гаслом «РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО»

27 лютого у спортивному комплексі Володимирського ЦФЗН «Спорт для всіх» відбулися змагання з футзалу.

Про це повідомляє Володимирська міська рада.

Участь у них взяли п’ять команд із закладів загальної середньої освіти Володимир-Волинської міської територіальної громади: ліцеї № 1, 2, 3, гімназія № 7 та Володимирський спортивний ліцей.

У підсумку змагань призові місця розподілились наступним чином: І місце посіла команда спортивного ліцею, ІІ місце – ліцею №2, ІІІ місце – ліцею № 3.

29 лютого на тій же локації відбулися змагання з баскетболу серед юнаків та дівчат.

Участь у змаганнях взяли команди юнаків з ліцеїв № 1, 2, 3, імені О. Цинкаловського та гімназії № 7, команди дівчат – з ліцею с. Суходоли та гімназії № 7.

У підсумку призові місця розподілились наступним чином: І місце серед юнаків посіла команда ліцею №2, ІІ місце – ліцею №3, ІІІ місце – гімназії №7. І місце серед дівчат посіла команда ліцею с. Суходоли та ІІ місце – у гімназії №7.

«Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» – це змагання серед учнів України, метою яких є збільшення частки учнів та учениць, які постійно займаються фізичною культурою і спортом.

У 2023-2024 навчальнім році всеукраїнські шкільні ліги планують провести до червня з пʼяти видів спорту: баскетбол, волейбол, футзал, спортивне орієнтування та чирлідинг. На учнів очікує 5 етапів змагань на різних рівнях: шкільний, територіальний, районний, обласний та всеукраїнський.

Дякуємо ЗСУ за змогу проводити змагання!

Вітаємо спортсменів з високими результатами та бажаємо нових перемог! Дякуємо тренерам за підготовку та підтримку!

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Volyn Nova.

Реклама Google

Telegram Channel