Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Волинянин виграв Чемпіонат України зі стрільби з лука

Так тримати!

Фото: Фейсбук.

Волинянин виграв Чемпіонат України зі стрільби з лука

15-річний Олександр Димарчук став переможцем Чемпіонату України зі стрільби з лука в приміщенні серед кадетів у місті Черкаси

Днями Відділення НОК України разом з громадською організацією «Федерація стрільби із лука Харківської області» реалізували турнір зі стрільби з лука, серед кадетів 2007-2009 р.н. і 2010 р.н. і молодших» пам'яті Валентина Юхимовича Морозова.

Про це повідомляють у Департаменті культури, молоді та спорту Волинської ОДА.

Цей турнір було вперше проведено під час війни. У змаганнях взяли участь біля 120 спортсменів з десяти регіонів України в категоріях кадетів та молодших кадетів.

Це дійсно був огляд молодих, перспективних юнаків та дівчат, які за кілька років прийдуть на зміну діючих спортсменів збірної команди України. 

У категорії кадети 2007-2009 р.н. перше місце здобув Олександр Димарчук, кмс, 2008 р.н. Волинська обл.. клуб «Луцькі соколи».

Вітаємо спортсмена і тренерів з потужним досягненням! Нехай далі будуть нові вершини.

Організатори турніру за підтримки колег з Черкаської області провели вшанування переможців змагань під час проведення Чемпіонату України в приміщенні серед кадетів м. Черкаси за участі головного судді змагань Заслуженого тренера України Олександра Ксенофонтова та стипендіата НОК України Леоніда Діканя!

 

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Volyn Nova.

Реклама Google

Telegram Channel