Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
Іво Бобул і Лілія Сандулеса воз’єдналися у Луцьку!

Бобул та Сандулеса під час виступу у Луцьку в РЦ Промінь.

Фото Волинські новини.

Іво Бобул і Лілія Сандулеса воз’єдналися у Луцьку!

Вони вийшли на сцену у творчому тандемі після перерви у понад 20 років

Артисти з Буковини розпочали свій тур 29 лютого у Рівному. Згодом першого березня виступили у Луцьку. Попереду в них – тур іншими містами заходу України. Фанати зірок почули такі пісні : «А липи цвітуть», «Пізня зустріч», «Берег любові», «Зоряна криниця»,  «Розмова з тобою», «Не відпускай мене» та інші. 

Зазначимо, у 90-х роках Іво Бобул і Лілія Сандулеса були не тільки успішним творчим дуетом, але і парою. Вони разом випустили кілька хітів, в тому числі і пісню «Берег любові».

Однак на початку 2000-х стало відомо про те, що вони розлучилися. Разом з тим розпався і їхній творчий тандем. Відомо, що Сандулеса пропонувала Бобулу продовжити спільні виступи, але артист відмовився. Зараз Іво Бобулу – 70 років, Лілії Сандулесі – 66.

ДО РЕЧІ
= До 60-літнього ювілею Іво Бобулу вишили хрестиком його портрет, який складався з 63600 хрестиків і 112 кольорів. Роботу вручну виконала чернівецька вишивальниця Ірина Репка.

= Лілія Сандулеса – односельчанка Софії Ротару. Під час роботи у Чернівецькій та Волинській філармонії була в стосунках з Олександром Сєровим.

Реклама Google

Telegram Channel