Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Лікарня у громаді на Волині отримає нове обладнання від Японії

Рентген-апарат надасть можливість отримувати якісні рентген-обстеження для мешканців громади.

Фото: lubeshivska-gromada.gov.ua.

Лікарня у громаді на Волині отримає нове обладнання від Японії

5 березня 2024 року у рамках програми «Кусаноне», яку фінансує уряд Японії, підписано грантову Угоду на суму понад 3 млн грн на постачання рентген-апарату для КП «Любешівська багатопрофільна лікарня»

Про це зазаначили у посольстві Японії в Україні.

Сподіваємося, нове обладнання підвищить ефективність діагностики захворювань і покращить стан здоров’я громади, - повідомляє Любешівська селищна рада.

У церемонії підписання грантового договору взяли участь Надзвичайний та Повноважний Посол Японії в Україні пан Мацуда Кунінорі, представники Фонду боротьби з раком та  директор Любешівської багатопрофільної лікарні Сергій Герець.

Постачання рентген-апарату не тільки покращить технічну базу нашого медзакладу, а й надасть можливість отримувати якісні рентген-обстеження  для мешканців громади.

«Покращення медичного обслуговування жителів громади – в числі пріоритетних напрямків. Дякуємо Уряду Японії,  що у такий непростий час для нашої країни фінансує проєкти у сфері охорони здоров’я та допомагає медичним закладам територіальних громад», - Любешівський селищний голова Олег Кух.

Над підготовкою і поданням проєктної заявки працювали  КНП «Любешівська багатопрофільна лікарня» та селищна рада.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Volyn Nova.

Читайте також: Медзаклад на Волині отримав потужну допомогу від благодійників.

Реклама Google

Telegram Channel