Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
У Володимирі провели в останню дорогу полеглого захисника Юрія Мисана

Вічна пам'ять Герою.

Фото Офіційний сайт Володимира.

У Володимирі провели в останню дорогу полеглого захисника Юрія Мисана

9 березня в обідню пору на церковному подвір’ї храму святого Василія зібралось чимало володимирчан, які прийшли сюди, аби попрощатись та віддати шану іще одному земляку, який віддав своє життя за Україну, – Юрію Мисану

Провести в останню дорогу полеглого захисника прийшли його рідні, друзі, побратими, колеги, представники місцевої влади, небайдужі містяни, які зустріли скорботний кортеж з тілом воїна навколішки. Під церковні дзвони та музику у виконанні військового оркестру труну  занесли до храму. Чин похорону звершили священники на чолі з настоятелем Василівської церкви отцем Тарасом, повідомили у міській раді. 

 

 Слова співчуття родині Юрія Мисана від імені усієї громади висловив міський голова Ігор Пальонка: «Загиблий, який у мирний час захищав жителів міста, працюючи у міліції, не задумуючись пішов захищати Батьківщину, коли на її землю ступив чобіт ворога. Нині ми у неоціненному боргу перед родиною воїна, який не пошкодував заради нас свого життя. Щирі співчуття та вічна пам’ять Герою». 

 

 54-річний сержант Юрій Мисан довгий час працював у правоохоронних органах дільничним міліціонером, був призваний до лав ЗСУ з перших днів повномасштабного вторгнення. Загинув 4 березня, внаслідок поранень, отриманих під час ворожого обстрілу на Донеччині. У нього залишалась мама, дружина та доньки. 

Вічна пам’ять та шана Герою!

 

 

Telegram Channel