Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
На вулиці Волинської Дивізії перерізав горло своїй знайомій

«Рішення суду законної сили ще не набрало, сторони можуть оскаржити його до апеляційного суду».

Фото із сайту ukr.net.

На вулиці Волинської Дивізії перерізав горло своїй знайомій

Тепер 12 років проведе за ґратами

Суд визнав винним і призначив покарання у вигляді 12 років в'язниці 29-річному чоловікові, який перерізав горло своїй знайомій

Про це повідомили у Рівненській обласній прокуратурі.

Так, у травні 2020 року рівнянка запросила в гості свого знайомого. Під час застілля в квартирі однієї з багатоповерхівок на вулиці Волинської Дивізії в обласному центрі між ними виник конфлікт, у ході якого чоловік схопив ножа і наніс потерпілій не менше трьох різаних поранень шиї, таким чином перерізавши їй горло. Від отриманих травм 38-річна рівнянка померла на місці події.

«Обвинувачений, аби уникнути відповідальності, спершу повідомив своїм рідним, що знайшов знайому з перерізаним горлом, а вже його рідні подзвонили до поліції. Проте, слідством зібрано достатню кількість доказів, які підтверджують вчинення злочину саме цим чоловіком. Водночас зловмисник навіть у ході судового розгляду своєї вини не визнав, мотивуючи тим, що нічого не пам'ятає», – йдеться у повідомленні.

Суд визнав винним 29-річного жителя Здолбунівщини в умисному вбивстві жінки. Йому призначено 12 років в'язниці.

«Рішення суду законної сили ще не набрало, сторони можуть оскаржити його до апеляційного суду. Обвинувачений наразі перебуває під вартою», – додали у прокуратурі.

Читайте також: На Волині чоловік зарізав себе під час сімейної сварки.

Реклама Google

Telegram Channel