Курси НБУ $ 39.43 € 42.85
Скільки коштів заробила Нововолинська міська стоматполіклініка за минулий рік

Коштом платних послуг підприємство за рік отримало 5,7 млн грн.

Фото: facebook.com.

Скільки коштів заробила Нововолинська міська стоматполіклініка за минулий рік

Нововолинська міська стоматологічна поліклініка підбила підсумки роботи за 2023 рік

Фахівці комунального некомерційного підприємства «Нововолинська міська стоматологічна поліклініка» у 2023 році надали послугу 8500 первинним хворим. Вторинно зверталися до лікаря 5190 пацієнтів.

Про це повідомляє Нововолинська міська рада.

Лікарі-ортодонти торік провели 1915 консультацій та пролікували 3100 дітей.

У міській стоматологічній поліклініці надають послуги пільговим категоріям населення. Зокрема, у 2023 році до установи зверталися 76 пенсіонерів; 6 осіб з інвалідністю І та ІІ групи; 9 учасників бойових дій, інваліди війни та сім‘ї загиблих військовослужбовців; 5 почесних донорів.

Інформацією про виконану за 2023 рік поділився виконувач обов’язків головного лікаря стоматологічної поліклініки Василь Ришитюк на засіданні виконавчого комітету, яке відбулося минулого тижня.

За словами керівника установи, на потреби Нововолинської стоматологічної поліклініки у 2023 році з бюджету громади виділили 2,4 млн грн. Від національної служби здоров’я України надійшло 74,9 тис грн. Коштом платних послуг підприємство за рік отримало 5,7 млн грн.

Кошти, які надійшли підприємству, спрямовували на оплату комунальних послуг, заробітну плату персоналу, придбання медичних матеріалів та медикаментів, інвентар та обслуговування обладнання.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Volyn Nova.

Читайте також: Найбільше озеро у Волинській області – Світязь – цього року повноводне.

Реклама Google

Telegram Channel