Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
У громаді на Волині у пам'ять про місцевого тренера провели обласний Турнір з вільної боротьби

Так тримати!

Фото: dubivska-gromada.gov.ua.

У громаді на Волині у пам'ять про місцевого тренера провели обласний Турнір з вільної боротьби

Днями з ініціативи керівництва Дубівської громади у місцевому ліцеї пройшов п’ятий обласний Турнір з вільної боротьби серед юнаків та дівчат 2010 р.н. та молодші, присвячений пам’яті тренера Павла Безеки

Кандидат у майстри спорту з вільної боротьби, тренер - Павло Вікторович Безека не уявляв свого життя без дітей, яких від дуже любив.

Про це інформують у Дубівській громаді.

Сільські хлопчаки та дівчата із величезним задоволення бігли на тренування до нього. Для усіх було і слово тепле, і порада. Вчитель, тренер і друг, якому довіряли найбільш потаємне, був завжди готовий прийти на допомогу. Його вихованці здобули не одну перемогу, але найголовніше, що разом із спортивними навичками вони отримали найголовніші риси характеру: людяність та доброта, ввічливість та наполегливість, старанність та відповідальність. Він вкладав у своїх вихованців серце і душу, і вони ж відповідали йому тим самим…

Вільна боротьба – стала серйозним орієнтиром у спортивному житті багатьох вихованок Павла Вікторовича, зокрема: Ірини Борисюк – майстра спорту України, срібної призерки Чемпіонату Європи, багаторазової призерки та переможниці Чемпіонатів України з вільної боротьби, Софії Поремчук - Чемпіонки України та Європи з пляжної боротьби, Катерини Кисляк – Чемпіонки України з пляжної боротьби, кандидатки у майстри спорту, котру зараховано до Волинської обласної школи вищої спортивної майстерності, Олени Бідзюри – трьохразової призерки Чемпіонатів України з вільної боротьби, вихованки Волинської обласної ШВСМ, Лілії Климович та Юлії Пархонюк – спортсменки неодноразово були в п’ятірці кращих на Чемпіонатах України з вільної боротьби.

Загалом обласний Турнір з вільної боротьби, свого часу, на базі Дубівської школи, започаткував саме Павло Безека, традиційно він проводився у травні дні та присвячувався Дню пам’яті та примирення, згодом - загиблому учаснику АТО, дубівчанину - Андрію Омелянюку.

Вже після передчасної смерті Павла Вікторовича, обласний Турнір започаткували на його честь та проводили у березі, адже саме 5 березня він народився.

Цьогоріч обласний Турнір з вільної боротьби серед юнаків та дівчат 2010 р.н. та молодші, присвячений пам’яті тренера Павла Безеки – відновлено.

9 березня у Дубівський ліцей завітали 78 спортсменів з вільної боротьби із Дубівської, Ковельської, Іваничівської, Володимир-Волинської та Любешівської територіальних громад, ще більше прибуло вболівальників, друзів і колег спортсменів Павла Вікторовича Безеки. Урочисте відкриття Турніру відбулось в супроводі Державного Гімну України, опісля хвилиною мовчання учасники спортивного дійства вшанували світлу пам’ять тренера Павла Безеки. Директор Ковельської ДЮСШ №1 ім. П.Стуса Віталій Варфоломійович Волосюквишикував учасників змагань, нагадав про правила безпеки, підбадьорив юних спортсменів та побажав усім цікавих матчевих зустрічей. Заступник Дубівського сільського голови Віталій Сарапін привітав учасників спортивних змагань, побажав насиченого спортивного дня, достойних перемог спортсменам. Віталій Іванович зауважив, що Турнір пам’яті Павла Безеки відновив свою роботу з ініціативи керівництва громади та за підтримки друзів і партнерів, в планах у наступному році - проведення у Дубіській громаді Регіонального турніру з вільної боротьби.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Volyn Nova.

Читайте також: Юні футболісти з Волині – чемпіони та фіналісти VI літньої Гімназіади України.

Реклама Google

Telegram Channel