Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Розпочалася реєстрація для участі в національному мультипредметному тесті 2024 року

Встигніть зареєструватися.

Фото: Ілюстративне.Фейсбук.

Розпочалася реєстрація для участі в національному мультипредметному тесті 2024 року

Триватиме вона до 11 квітня включно

Такі дати передбачені календарним планом проведення НМТ в 2024 році, що затверджений наказом Міністерства освіти і науки України.

Про це інформує Волинська ОВА. 

Як розповідає начальниця управління освіти і науки облдержадміністрації Наталія Матвіюк, під час періоду реєстрації майбутній учасник НМТ має створити персональний електронний кабінет на сайті Українського центру оцінювання якості освіти. Опісля – завантажити до нього необхідні документи, внести інформацію про себе та обрати предмет за вибором, який він складатиме під час іспиту.

«Окрім основного періоду реєстрації, передбачено також додатковий період – з 10 травня до 15 травня. В цей період зможуть зареєструватися ті учасники, які не змогли цього зробити з поважних причин під час основного періоду реєстрації, та ті, хто реєструвався в основний період реєстрації, але їм було відмовлено в реєстрації. Ці учасники візьмуть участь у додатковій сесії НМТ», – додає Наталія Матвіюк.

Слід зауважити, що цьогоріч основна сесія НМТ відбудеться з 14 травня до 25 червня, а додаткова сесія триватиме з 11 липня до 19 липня.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Volyn Nova.

Реклама Google

Telegram Channel