Курси НБУ $ 39.67 € 42.50
Волинянин Руслан Свідерський – один з перших добровольців, який виборює омріяну Перемогу

З вірою у Перемогу!

Фото: facebook.com.

Волинянин Руслан Свідерський – один з перших добровольців, який виборює омріяну Перемогу

Чоловік захищає рідну Україну вже 750 днів

25 лютого 2022 року після широкомасштабного вторгнення добровільно до ТЦК (територіального центру комплектації) прийшов волинянин Руслан Свідерський – один з перших добровольців із газової родини.

Про це йдеться на сторінці Волинська філія «Газмережі».

Зараз військовослужбовець на Запорізькому напрямку. Каже, що завдяки добровольцям і волонтерам Україна досі жива! Просить донатити всіх і постійно, бо це вклад кожного в омріяну перемогу та врятовані життя Воїнів.

Ще у 2023-му році згідно з наказом бригади Руслан Свідерський одержав подяку від 118 бригади. Нагороджений торік у грудні Нагрудним знаком «Знак пошани» Міністра оборони. Основна подяка, жартує воїн, це – наша спільна Перемога!

На фото Руслан Свідерський біля волонтерської Навари, збір коштів на автівку організувала сестра. Основну свою роботу військовослужбовець зараз виконує за допомогою іншого джипа, який ремонтують після обстрілу. Виручає чоловіка авто Нісан, яке з ним побувало під обстрілами.

«Допомагайте стояти нашій обороні, бо катастрофічно не вистачає дронів. Треба працювати, сплачувати податки, вболівати за незалежність нашої держави, щоб вона не розпалась на шматки, як того хочуть вороги. Допомагайте війську, донатити треба хто скільки може, – каже газовик-доброволець Руслан Свідерський. – Велика подяка волонтерам і простим людям, які дуже нам допомагають. Їхня допомога – це велика сила».

Дух і воля, мужність і героїзм наших Воїнів допомагають нам вистояти!

Слава Україні! Героям Слава!

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Volyn Nova.

Реклама Google

Telegram Channel