Курси НБУ $ 39.67 € 42.50
Де зараз і як змінився співак з Луцька Олександр Положинський

Олександр Положинський.

Фото 24 канал.

Де зараз і як змінився співак з Луцька Олександр Положинський

Олександр Положинський – колишній лідер гурту «Тартак», відомий український співак і шоумен. Чим він займається зараз та як змінився?

Олександр Положинський народився в Луцьку і почав співати ще з дитинства. Але навчався у технічному університеті за спеціальністю економіка підприємства. Про це пише Show 24.
Співак підписав контракт на проходження служби в резерві ЗСУ за кілька днів до повномасштабного вторгнення. Через відсутність бойової підготовки йому не дали можливості вступити в ТрО, тож Олександр став солдатом ЗСУ, стрільцем 47 окремого батальйону (тепер це бригада).

 

 Музикант проходив навчання, потрапляв під обстріл, 50-річчя відсвяткував на фронті. Йому не вдавалось стати офіцером через погіршення стану здоров'я. Також Положинський просив не називати його героєм чи захисником.
«Як такого, бойового хрещення в мене не було. В мене було хрещення обстрілами. Ми 10 днів були на передовій. Мені не вдавалося ні разу стріляти, але по мені стріляли багато разів. Не тільки по мені. По нас всіх. Нас обстрілювали з мінометів, обстрілювали з танків, ракети прилітали до нас», – розповідав артист.
У червні 2023 Положинський зізнався, що минув рік, як він повернувся з нуля. На той час він перебував у столиці, безпеці й комфорті, але відчував почуття провини. Він продовжив нести службу та був готовим у будь-який момент піти на фронт. У листопаді Олександр Положинський остаточно попрощався з 47 ОМБр «Маґура» та почав службу в іншому підрозділі ЗСУ. На початку року вийшов його репортаж для Військового телебачення України.

На початку року Положинський пішов з соцмереж, але згодом повернувся з піснею «На Висоті».

Реклама Google

Telegram Channel