Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Новий РЕБ за два тижні не підпустив до наших позицій жодного ворожого БПЛА

Порошенко передав військовим чергову партію техніки військовим.

Фото Європейська солідарність.

Новий РЕБ за два тижні не підпустив до наших позицій жодного ворожого БПЛА

Петро Порошенко привіз партію техніки артилеристам 43-ї бригади, бійцям 54-го розвідбату та 120-ї бригади ТРО. Він також поділився новинами з передової, де вже працює нова розробка – станція РЕБ, профінансована Фондом Порошенка

«Дощ періщить, машини буксують, дорогу розмило, але ми поспішаємо доправити чергову партію допомоги нашим старим друзям.  43 артбригада — 2 вантажівки DAF, 3 Мавіки. Між іншим, саме 43-тя отримала від нас найбільше вантажівок. На сьогоднішній день ці хлопці виконують дуже багато роботи. І для цієї роботи — потрібен БК, а для його перевезання — тягачі», пояснює Порошенко. 

 

  «54 окремий розвідбат отримав пересувну авторемонтну майстерню, 100 FPV-дронів «Мольфар», 5 Мавіків. Їхня статистика використання дронів-камікадзе вражає», – говорить Петро Порошенко, інформує eurosolidarity. 

Ще одну вантажівку DAF передали 120 бригаді ТРО. 

 

 «Також хочу поділитися новинами: наша станція РЕБ, яку нещодавно поставили на озброєння Сил оборони, вже працює і прикриває бійців на Сході. Зокрема дивізіони артилерії під Авдіївкою, до яких за 2 тижні роботи нашого РЕБу не зміг долетіти жоден російський дрон: ані Орлан, ані Суперкам, ані Зала. Сума проєкту — 500 мільйонів, 200 з яких уже витрачено», – повідомив Петро Порошенко.

 

 У листопаді минулого року стало відомо, що Петро Порошенко фінансує виробництво нових систем радіоелектронної боротьби, які будуть знешкоджувати російські безпілотники. Як повідомив п’ятий Президент, дослідження і розробки цієї техніки велись давно, і нова система вже показала свою ефективність у фронтових умовах. 

Реклама Google

Telegram Channel