Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
У трьох закладах професійної освіти Волині оновлять майстерні

Навчальні заклади області отримають 26,1 млн гривень державних коштів на оновлення приміщень у межах проєкту #100майстерень.

Фото: facebook.com.

У трьох закладах професійної освіти Волині оновлять майстерні

Міністерство освіти і науки України визначило перші 72 профтехи, де навчатимуть професій для відбудови країни, три з них – волинські

Зокрема, навчальні заклади області отримають 26,1 млн гривень державних коштів на оновлення приміщень у межах проєкту #100майстерень.

Про це повідомляє Юрій Погуляйко – голова Волинської обласної державної адміністрації.

А саме:

  • Володимир-Волинський центр професійної освіти;
  • Луцьке вище професійне училище;
  • Луцьке вище професійне училище будівництва та архітектури.

Уже наприкінці весни у закладах розпочнуть масштабні оновлення приміщень, а в наступному навчальному році в них зможуть здобувати освіту всі охочі. До фінансування на ремонт майстерень, окрім державних коштів профтехи залучатимуть й кошти партнерів.

Нагадаю, метою проєкту #100майстерень є оновлення майстерень закладів професійної освіти, які допоможуть учням ефективно і якісно навчатися найбільш потрібних професій для країни.

Вигляд майбутніх майстерень розробить МОН спільно з урбан-бюро «BigCityLab». Це дасть змогу зробити приміщення інноваційними, технологічними та зручними для навчання. Також спільно з дизайн-бюро «Spiilkа» МОН оновить дизайн сайтів профтехів.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Volyn Nova.

Читайте також: Луцькі рятувальники провели пожежно-тактичні навчання (Фото).

Реклама Google

Telegram Channel