Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
Соратник Кличка задекларував 34 самовари

Олег Костюшко.

Фото Главком.

Соратник Кличка задекларував 34 самовари

Депутат Костюшко переконує: Самовари – спосіб захисту від стресів

Київський депутат Олег Костюшко, у власності якого перебуває 19 земельних ділянок, задекларував колекцію із 34 самоварів. Про це стало відомо із декларацій депутата, які дослідив Рух «Чесно», пише «Главком».

Повідомляється, що Олег Костюшко із фракції «Удару» є любитнлнм антикварних виробів, тож задекларував колекцію старовинних самоварів, загальна кількість яких становить 34 одиниці. Про це політик писав у 2020 році на сторінці у Facebook, зазначивши, що таке захоплення «виникло як спосіб захисту від стресів».

«Я колекціоную самовари лише ті, які ми із сім’єю використовуємо в побуті. Мені подобається купити на блошиному ринку старий, занедбаний прилад і дати йому друге життя! А ще я часто думаю про господарів, які володіли цими самоварами раніше», – зазначав Костюшко.

У декларації депутата зазначена вартість лише 17 самоварів з 34, і вона складає разом 480 тис. грн. Цікаво й те, що колекція депутата поповнювалася чотири роки поспіль саме 31 грудня – тоді додавалися старовинні самовари у кількості трьох або восьми одиниць. 

Про самовари депутата Костюшка Рух «Чесно» писав і за минулого скликання Київради – він був депутатом від БПП «Солідарність». З того часу в колекцію депутата додалося 11 самоварів. 

Реклама Google

Telegram Channel