Курси НБУ $ 39.43 € 42.75
Спортсменка з Волині увійшла до п'ятірки лідерів на Дефолімпійських іграх

Анастасія давно займається лижними перегонами. Так тримати!

Фото: Фейсбук.

Спортсменка з Волині увійшла до п'ятірки лідерів на Дефолімпійських іграх

Анастасія Смідюк перша волинянка, яка представляла Україну на ХХ зимових Дефлімпійських іграх

Спортсменку та її тренера Миколу Білеру привітали перший заступник голови обласної ради Юрій Поліщук та депутат обласної ради, очільник центру фізичної культури і спорту осіб з інвалідністю «Інваспорт» Віктор Галан-Влащук.

Про це повідомила Волинська обласна рада. 

Дефлімпійських іграх проходили у турецькому місті Ерзурум. Анастасія виступала у дисципліні «лижні перегони» та фінішувала п'ятою на дистанції 5 км класичним стилем, а згодом повторила успішний виступ уже на дистанції 10 км вільним стилем. Дівчину двічі зараховували до п'ятірки найкращих лижників дефлімпійських ігор. 

«Ми пишаємося нашими спортсмени, які стали зірками не тільки національного, а й уже міжнародного спорту. Вірю, що для Анастасії не буде нездоланних вершин у спортивній кар'єрі. А ми будемо вболівати, радіти успіхам та з гордістю заявляти, що вона – волинянка», - підкреслив Юрій Поліщук. Він також відзначив подякою голови обласної ради тренера лижниці Миколу Білеру.

Віктор Галан-Влащук наголосив, що Анастасія давно займається лижними перегонами і першою в історії області взяла участь у зимових Дефлімпійських іграх.

«Ми мріяли про те, аби волинські спортсмени стали учасниками усіх ігор. Анастасія відкрила цю можливість для наших спортсменів, і ми віримо, що в наступних змаганнях вона стане переможницею», – висловив сподівання очільник центру.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Volyn Nova.

Читайте також: Волинський легкоатлет Ярослав Окапінський: «Суперник впав – тобі треба через нього в прямому значенні перестрибнути і добігти до фінішу».

Реклама Google

Telegram Channel