Курси НБУ $ 39.38 € 42.32
Полеглого Воїна з Волині посмертно нагородили відзнакою «За оборону міста Бахмута»

Вічна пам’ять Герою!

Фото: facebook.com.

Полеглого Воїна з Волині посмертно нагородили відзнакою «За оборону міста Бахмута»

Антона Костянтиновича Єфімчука з Баєва посмертно нагороджено почесною відзнакою

56-річний Захисник з села Баїв Боратинської громади загинув 28 травня 2023 року облизу села Богданівка Бахмутського району внаслідок ворожого мінометного обстрілу. З перших днів великої війни Антон Єфімчук без вагань пішов захищати Батьківщину.

Про це повідомляє Боратинська громада.

«Мій чоловік пішов захищати свою країну у перший же день повномасштабного вторгнення разом з іншими 10 жителями нашого села. Ніхто з них тоді не знав, якою кривавою буде ця велика битва. Беручи до рук зброю, кожен усвідомлював, що може статися. Подвиг добровольців важко переоцінити, адже завдяки їм Україна жива! Це той феномен, який не зрозуміти ворогам. Я пишаюся своїм чоловіком і гірко плачу. Гордість і біль втрати - ці два почуття будуть завжди зі мною, допоки житиму. Вічна пам'ять і шана захисникам, які полягали за свободу і незалежність нашої Батьківщини!», - зазначає вдова Героя Мирослава Єфімчук.

Щодня українські захисники роблять неможливе, тримаючи оборону від ворожої навали. Сотні наших героїв-земляків стали на захист нашої землі та зробили свій внесок в майбутню Перемогу України. На жаль, ціна її занадто висока: наша країна втрачає своїх наймужніших синів та доньок. Проте їхній подвиг навіки закарбується у нашій пам’яті.

Вічна пам’ять і шана полеглим захисникам України!

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Volyn Nova.

Реклама Google

Telegram Channel