Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Сергій Ребров після вчорашньої вікторії: «Я сказав Яремчуку, щоб він забив гол» (Відео)

Роман Яремчук став «Левом матчу»: форвард «синьо-жовтих» з'явився на полі на 81-й хвилині, вже на 85-й зрівняв рахунок, а на 88-й асистував Довбику, який забив вирішальний гол.

Фото із сайту xsport.ua.

Сергій Ребров після вчорашньої вікторії: «Я сказав Яремчуку, щоб він забив гол» (Відео)

Україна, програючи Боснії і Герцеговині за 5 хвилин до закінчення матчу, вириває перемогу!

Відбір до Чемпіонату Європи-2024. Кваліфікація. Плей-оф. Півфінал. Боснія і Герцеговина – Україна – 1:2 (1:0 – Матвієнко, 57 хв., автогол; 1:1 – Яремчук, 85; 1:2 – Довбик, 88).

Як забивались голи в матчі:

1:0:

1:1:

1:2:

Після гри 28-річний Роман Яремчук, який став «Левом матчу», красиво звернувся до вболівальників збірної.


Пізніше головний тренер національної збірної України Сергій Ребров прокоментував перемогу над командою Боснії і Герцеговини (2:1) у півфіналі плей-оф кваліфікації Євро-2024.

– Який аналіз можете дати після такої гри? Що ви змінили на останніх хвилинах матчу, щоби зломити його хід? Що ви сказали Роману Яремчуку?

– Сказав, щоб забив гол. Дійсно, ми змінили матч в останні 15 хвилин. Ми очікували дуже складної гри, збірна Боснії і Герцеговини змінила структуру, грала в три центральних захисники. Така важка гра була, оскільки господарі дуже гарно захищалося, тож було важко зламувати цю лінію оборони. Добре, що ми перемогли.

– Ви прийняли правильні рішення із замінами. Що можете сказати про гру?

– Сьогодні ми грали проти сильного суперника. Вони діяли з трьома центрбеками, чого раніше не було при цьому тренері. Ми були готові до цього. Боснійці здорово захищалися, було важко пройти цю стіну. Ми змінили структуру, задіяли другого форварда. Думаю, це допомогло, ми двічі забили.

– Чи згодні ви з думкою, що збірна Боснії і Герцеговини програла сама собі?

– Я так не вважаю. Наші футболісти намагалися більше тиснути, ми трохи змінили структуру. Можливо, боснійська команда не була готова до цієї структури гри. Можливо, у цьому проблема. Ми створювали моменти в останні 15 хвилин, гравці проявили бажання, і ми перемогли.

– Наскільки важлива ця перемога для людей в Україні, особливо зважаючи на нічну атаку на Київ?

– Я говорив про це своїм футболістам перед грою. Я сподіваюся, що наша команда дала трохи позитиву нашим людям. Як ви й сказали, минулої ночі було 30 ракет, вони летять кожного дня. Наша місія – показати, що ми все ще живі, усе ще боремося з росіянами, що ми все ще потребуємо підтримки від Європи. Ця гра показала характер наших гравців і нашої нації.

– Як оціните гру дебютантів збірної України?

– Вони дуже допомогли команді. Володимир Бражко – молодий гравець, зіграв дуже потужно. Як і Олексій Гуцуляк, який вийшов на заміну. Уся команда заслужила на перемогу, не стану виділяти когось.

– Наступні кілька днів будуть дуже насиченими. Попереду – гра з Ісландією. Як оцінюєте цього суперника? Можливо, ви вже провели якусь тактичну підготовку до ісландців раніше?

– Так, ми переглядали ісландців. Але зараз буде зовсім інша гра. Ми гратимемо в Польщі, де буде дуже багато наших уболівальників. Я впевнений, буде заповнений стадіон, усі чекатимуть матчу. По-перше, футболісти повинні відновитися, це дуже важливо зараз. Попереду буде інша гра та інший настрій для наших гравців.

Українська команда розіграє путівку на Євро-2024 зі збірною Ісландії, яка в іншому півфіналі розгромила Ізраїль – 4:1. Матч відбудеться 26 березня на стадіоні «Тарчинськи» у польському Вроцлаві о 21:45 за Києвом.

Читайте також: Зірка футболу: «Якби я не забивав 8 матчів, як Довбик, то Суркіс вивіз би мене в ліс».

Реклама Google

Telegram Channel