Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Волинська поетеса Ніна Горик  презентувала у Ковелі свою книгу

На презентації книги побував міський голова Ігор Чайка.

Фото із сторінки Ігоря Чайки у Facebook.

Волинська поетеса Ніна Горик презентувала у Ковелі свою книгу

Вона працювала над нею впродовж 10 років

Про це повідомив очільник громади Ігор Чайка, який побував на презентації.

«Знана волинська поетеса Ніна Горик, яка тривалий час мешкала в Ковелі, презентувала у нашому місті свою нову збірку віршів.

«Лінії оборони» - поезії, які Ніна Петрівна писала впродовж 10 років, але видала саме зараз, у нинішній важкий воєнний час. Як розповіла авторка, хотіла дати книзі неоднозначну назву. Попри те, що триває жорстока війна, в збірці Ніни Петрівни йдеться не лише про лінії фронту, але й про наші щоденні лінії оборони українських цінностей, усього людяного, доброго, святого.

 

 Вірші «Ліній оборони» повертають нас у ті найважчі часи новітньої української історії, які ми переживаємо починаючи з Майдану, Революції Гідності і закінчуючи нашим сьогоденням повномасштабної війни з росією. Переконаний, що в поезії Ніни Горик кожен знайде щось для себе, саме те, що відгукнеться у серці. І хоча у кожного з нас є свої особисті лінії оборони – внутрішній світ, душа, але є й спільні для кожного українця – це наша країна, воля, незалежність, наше слово.

Я дякую Вам, Ніно Петрівно, що спонукаєте нас бути на барикадах і захищати своє, свій край. Що показуєте, як любити не себе у Ковелі, а Ковель у собі. Дякую за приємну зустріч, світло Вашої поезії і за те, що повертаєтесь до нашого міста», - зазначив мер.

 

 

Реклама Google

Telegram Channel