Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Волинь у безпросвітній скорботі: на війні загинули ще троє Героїв

Вічна пам'ять!

Фото ілюстративне.

Волинь у безпросвітній скорботі: на війні загинули ще троє Героїв

Світла пам'ять

22 березня в громадах області повідомили, що у боях з російськими військами на Луганщині загинули ще троє бійців з Волині: Василь Ковальчук, Петро Войтович і Артем Павлюк.

Про це повідомляє Суспільне. Новини.

Василь Ковальчук

4 липня 2023 року під час танкового обстрілу на передовій загинув військовослужбовець із села Ставок Василь Ковальчук. Загибель 53-річного захисника підтвердили лише зараз, повідомили у Олицькій громаді.

 

 Відомо, що останній бій волинянин прийняв в районі населеного пункту Дібров Сєвєродонецького району, Луганської області. У Василя Ковальчука залишилися дружина і донька. 

Петро Войтович

Лучанину Петру Войтовичу було 32 роки. Як повідомили у Луцькій міській раді, боєць служив на посаді командира розвідувального відділення розвідувального взводу.

 

 Молодший сержант загинув 21 березня під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Діброва Луганської області.

Артем Павлюк

Військовослужбовець Артем Павлюк теж загинув 21 березня біля Діброви на Луганщині. Лучанин служив на посаді стрільця-снайпера розвідувального відділення розвідувального взводу.

 

 За даними міськради, старшому солдату був 31 рік.

Дату прощання з полеглими захисниками сповістять згодом.

Читайте також: «Бог і капелани допомагають Князівським воїнам у праведній справі».

Реклама Google
 

Telegram Channel