Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
У волинському Горохові студенти й викладачі коледжу вторгували для ЗСУ 14100 гривень (Фото)

Разом до Перемоги!

Фото – із Facebook-сторінки волонтерського центру «Твори добро».

У волинському Горохові студенти й викладачі коледжу вторгували для ЗСУ 14100 гривень (Фото)

Волонтерський центр «Твори добро» з початку війни невтомно ярмаркує , щоб підтримати українських захисників

Учора благодійний ярмарок організовувала комісія обліково-економічних дисциплін з допомогою небайдужих горохівчан та жителів громади, за що велика вдячність всім. 

Про це інформує на своїй сторінці у Facebook волонтерський центр «Твори добро».

В черговий раз переконуємось, що в єдності велика сила. На ярмарку 23 березня  було реалізовано продукції на суму 14100 грн.

В черговий раз переконуємось, що в єдності велика сила. На ярмарку 23 березня  було реалізовано продукції на суму 14100 грн.

Щиро дякуємо за випічку Маріі Долінській, Оксані Воляник, Тетяні Галтман, Інні Янчук, Наталії Рибці, Аліні та Алі Бужанським, Мирославі Гайді, Зіні Постижевській, Валентині Міщенко, Оксані Кузьмук, Людмилі Ансеровій, Ларисі Нарихнюк, Оксані Хвищун, Надії Домовєсовій, Надії Загоруйко,

За надані продукти для випічки адресуємо вдячність родині Бачинських, Таїсії Островській, Оксані Хамковій, Петру Шуляку, Зіновії Базюк, Петру та Євгенії Собуцьким, Лілі Бойко, Ірині Войталюк; за виготовлення сувенірних виробів велика вдячність Оксані Хвищун, Оксані Кузьмук, студентському волонтерському центру «В єдності сила»,  за вироби ручної роботи – Вірі Швець, за надані матеріали для створення пасхальних композицій - Іванні Здрилюк, Марії Устяк; за доставку на ринок та допомогу в реалізації продукції - Олегу Хвищуну, Олександру Гайді, Оксані Кузьмук, Тетяні Галтман, Маріі Долінській, Руслані Здинюк, Інні Янчук, за донатство - Оксані Генсецький, Руслані Здинюк, Ірині Войталюк..

Нехай Господь поверне всім сторицею. Всі кошти будуть спрямовані на потреби ЗСУ. Мирних днів нам усім!  Нашим Захисникам бажаємо міцного здоров’я, неушкодженими та з ПЕРЕМОГОЮ повернутися додому!» - йдеться у повідомленні.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Читайте також: «У громаді на Волині підписали меморандум проєкту для молоді (Фото)».

Реклама Google
 

Telegram Channel