Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Юні борчині з Волині перемогли у міжнародному турнірі

Так тримати!

Фото: Фейсбук.

Юні борчині з Волині перемогли у міжнародному турнірі

Додому дві спортсменки, уродженки Любешова – Вікторія Бурцева та Олеся Мирончук повернулися із золотою та бронзовою медалями

П’ять Любешівських борців та борчинь, вихованців Любешівської секції боротьби вільної КЗ «ВОДЮСШ з видів боротьби», у складі збірної команди України, вперше брали участь у Міжнародному турнірі з вільної, жіночої та греко-римської боротьби «ТALLINN OPEN-2024», який відбувся 22–24 березня 2024 року в м.Таллін (Естонія).

Про це інформує КЗ «Волинська обласна дитячо-юнацька спортивна школа з видів боротьби».

На борцівських килимах цих престижних змагань боролося понад 2 700 спортсменів та спортсменок із 39 країн світу.

Волинські спортсмени показали високі результати. Не було рівних у ваговій категорії 23 кг серед спортсменок 2011 року народження Вікторії Бурцевій, яка виграла всі свої поєдинки і здобула «золото».

ЇЇ подруга по команді Олеся Мирончук (в/к 43 кг, 2010 р.н.) у підсумку піднялася на почесне третє місце, завоювавши «бронзу».

Зупинились за крок до медалей, трішки не дотягнувши до призових місць, наші юнаки Тимофій Хомич, Євген Русило та Богдан Бубало. Проте вони здобули неоціненний досвід участі у змаганнях найвищого рівня, а також отримали море вражень від побаченого.

Вітаємо наших юних спортсменів та їх тренера-викладача Мгера Маргаряна з високими досягненнями та бажаємо їм нових перемог на змаганнях світового рівня.

Так тримати!
 

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Volyn Nova.

Реклама Google

Telegram Channel