Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
У Ковелі проходять спортивні тренування у парку

Понад 20 ковельчан вирішили разом у вихідний день зайнятись спортом.

Фото: Фейсбук.

У Ковелі проходять спортивні тренування у парку

Ковель доєднався до програми «Активні парки — локації здорової України»

Це - соціальний проєкт Президента та Міністерства молоді та спорту України, який організував Всеукраїнський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Про це повідомляє Ковельська міська рада.

Його мета — залучити громадян різної вікової категорії до систематичних тренувальних занять, спрямованих на розвиток витривалості, сили, спритності, координації, гнучкості та швидкості та зміцнення здоров’я.

У рамках проєкту проводяться безкоштовні тренування з бігу та скандинавської ходьби під керівництвом фахівця з фізичного розвитку та адаптативного спорту, тренера Сергія Панасюка та його команди.

Сьогодні понад 20 ковельчан вирішили разом у вихідний день зайнятись спортом. Розпочали з розминки у парку імені Тараса Шевченка. Вік учасників від 5 до 85 років. Доєднався до активної команди і міський голова Ігор Чайка, який власним прикладом показав важливість цієї справи та здорового способу життя.

Разом привітали з ювілеєм найстаршу учасницю занять пані Галину. Саме 24 березня вона відзначає день народження. Галині Михайлівні виповнилось 85 років.

Довголіття, міцного здоров’я, гарного самопочуття бажали усі разом жінці, яка так спортивно проводить свій святковий день у товаристві однодумців.

А далі усі рушили у центральну частину міста. Біля пам’ятника «Борцям за волю України» ковельчани взяли участь у щотижневій загальноміській спільній молитві за Перемогу, мир, воїнів, які на фронті боронять нашу землю.

Як зазначають організатори, у зв'язку із зростанням популярності скандинавської ходи серед людей старшого віку графік систематичних безкоштовних занять збільшено.

Заняття з бігу проходитимуть у понеділок, середу та п'ятницю о 16.00 год., в суботу – о 15.00 год.

Запрошують приходити бігати усіх, можна разом з дітками від 6 років.

Заняття зі скандинавської ходьби: понеділок, середа, п'ятниця о 17.00 год., субота, неділя о 15.00 год.

На тренування зі скандинавської ходьби видають кийки для користування.

Всі заняття розпочинаються у парку ім. Тараса Шевченка з розминки.

«Давайте робити разом корисні справи для себе, свого здоров'я. Зустрічаємось на спільних заняттях», - закликає ковельчан тренер Сергій Панасюк.

 
понад 20 ковельчан вирішили разом у вихідний день зайнятись спортом.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Volyn Nova.

Реклама Google

Telegram Channel