Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Ранок Волинь знову зустрічає в сльозах: на війні загинули двоє захисників

Світла пам'ять!

Фото ілюстративне.

Ранок Волинь знову зустрічає в сльозах: на війні загинули двоє захисників

Тепер їм потрібна лише наша молитва

24 березня у громадах Волині повідомили, що у боях з російською армією загинули ще двоє військовослужбовців: Ігор Журавель та Ярослав Міщук.

Про це повідомляє Суспільне. Новини.

Ярослав Міщук

35-річний військовослужбовець із села Світязь Ковельського району Ярослав Міщук. Про втрату 24 березня сповістили Шацькій селищній раді.

 

 

 Чоловіка мобілізували 1 грудня 2023 року, він служив в аеромобільних військах. З 15 лютого 2024 року Ярослав вважався зниклим безвісти. Свій останній бій захисник прийняв на Донеччині. У нього залишилися рідні сестри.Кортеж із тілом полеглого воїна прибуде до Шацька у вівторок, 26 березня. Цього ж дня відбудеться чин похорону у Петро-Павлівському монастирі села Світязь.

Ігор Журавель 

50-річний військовий Ігор Журавель загинув 21 березня під час виконання бойового завдання щодо захисту територіальної цілісності та незалежності України в районі села Старомайорське на Донеччині, повідомили в Луцькій міській раді.

Чоловік проживав у селі Рокині Луцького району. Його призвали на військову службу по мобілізації до складу військової частини на посаду стрільця-помічника гранатометника другого механізованого відділення другого механізованого взводу механізованої роти.

Про дату та місце зустрічі полеглого захисника в громаді повідомлять згодом.

Читайте також: «Завтра Волинь прощатимете із загиблим Героєм Петром Войтовичем».

Реклама Google
 

Telegram Channel