Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
За 1 хвилину відкрив 52 пляшки...зубами: юрист з Хмельницького встановив Національний рекорд

У чоловіка дивне хобі – відкривати пляшки зубами.

Фото: ВЗ.

За 1 хвилину відкрив 52 пляшки...зубами: юрист з Хмельницького встановив Національний рекорд

Свій рекорд чоловік присвятив своєму молодшому братові-військовому Олегу, який пропав безвісти

Олексія Кордзіховського можна сміливо називати людиною-бобром через його міцні зуби. Чоловік елементарно відкорковує зубами пляшки з металевими кришками. А цими вихідними ще й встановив рекорд, який офіційно підтвердила керівниця Національного реєстру рекордів України Лана Вєтрова.

Про це пише Високий Замок.

«Ініціатори рекордів щоразу пропонують нові, незвичні, іноді навіть чудернацькі ідеї рекордів для того, аби залучити якомога більше людей і більше донатів на допомогу ЗСУ. Чим креативніша ідея рекорду, тим більше людей долучаються до збору коштів під час фіксації рекорду», — розповіла Лана Вєтрова.

Новий рекордсмен Олексій Кордзіховський за освітою юрист. До повномасштабного вторгнення любив подорожувати, майже щотижня «освоював» нові міста і навіть вів щоденник мандрівника. А ще чоловік знається на народній медицині. Він — батько чотирьох дітей. Але є у чоловіка дивне хобі - відкривати пляшки зубами.

Досі ніхто нічого подібного не робив. 29 березня Олексію виповниться 34 роки.

Свій рекорд чоловік присвятив своєму молодшому братові Олегу, який пропав безвісти. Він — військовослужбовець. До повномасштабного вторгнення був в АТО, з початком великої війни Олег захищав Україну на запорізькому напрямку. Останній раз вони спілкувалися телефоном 25 лютого 2022 року — у його день народження. Потім зв’язок обірвався.

«1 квітня слухавку взяв рускій солдат, сказав, що телефон витягнув у 200-го. Але ми йому не повірили. Сподіваємося, що Олег живий», – рзповідає Олексій.

До встановлення рекорду чоловік зовсім не тренувався.

 

«Те, що можу легко відкоркувати пляшку з металевою кришкою зубами, одного разу продемонстрував групі чоловіків. Це трапилося випадково. Йшов через парк. Назустріч — група хлопців, з якими не дружив, але знав їх в обличчя. Вони мені кажуть: «Мусиш нам відкрити 5 пляшок. А якщо не відкриєш, то даєш нам 500 гривень». У мене грошей не було. Але я не сперечався. Взяв ті пляшки і одну за одною відкрив зубами. «А тепер ви мені платіть 500 гривень, бо ви — програли», — сказав їм. І після цього випадку зрозумів, що можу ось таке робити.» – сміється рекордсмен.

Олексій навіть не знає, що це таке — зубний біль. У нього є мрія: якби якийсь популярний телеканал погодився зафіксувати його новий рекорд з відкривання пляшок не на швидкість, а на кількість. Він би відкрив 1000 пляшок. Таким чином міг зібрати кошти на підтримку ЗСУ! 

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Volyn Nova.

Реклама Google

Telegram Channel