Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
29-річна українська блогерка опинилася в реанімації з інсультом

За контентом Аніти Соловей в інстаграмі стежить 380 тисяч підписників.

Фото Фокус.

29-річна українська блогерка опинилася в реанімації з інсультом

Біда сталася просто під час запису відеоблогу

Відома 29-річна українська блогерка Аніта Соловей, яка на місяць зникла з інфопростору, зізналася, що перенесла інфаркт мозку (ішемічний інсульт). Сталося це 20 лютого під час запису чергового вебінару зізналася блогерка в своєму інстаграмі, пише Фокус.

Блогерка протягом місяця знаходилася на лікуванні і не виходила на зв'язок. Зокрема, вона перебувала в реанімації, поки її стан не стабілізувався. Зараз же вона продовжує займатися своїм здоров’ям та з’ясовує ймовірні причини, які могли призвести до ішемічного інсульту.

«Ми зараз до кінця ще не знаємо причини. Я чекаю ще на декілька генетичних досліджень. Я буду розповідати в процесі, яка могла бути причина. Зараз є статистика, що інсульт молодшає. Ми зараз вишукуємо, чому зі мною це могло статися», — розповіла блогерка.

 

 Аніта Соловей наголосила, що досі не розуміє, чому це трапилося з нею, адже вона не хвилювалася, була виспаною, веде здоровий спосіб життя, не п’є, не вживає спиртні напої, чи інші шкідливі речовини. Зараз блогерка хоче направити свої сили, щоб з’ясувати, що все ж призвело до хвороби.

Нині стан блогерки стабільний, однак через хворобу, вона частково втратила зір. Часто під час ішемічного інсульту люди втрачають певні функції організму, на щастя, у дівчини нормально функціонують кінцівки, тіло та обличчя.

За порадою лікарів, дівчина вирішила повернутися у свій блог, адже, як стверджують фахівці, після недуги у неї можуть розвинутися депресивні розлади. Щоб цього не сталося їй рекомендують відновити свою діяльність.

Зазначимо, що за контентом Аніти Соловей в інстаграмі стежить 380 тисяч підписників.

Реклама Google

Telegram Channel