Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Зеленський про путіна: «Хвора й цинічна істота» (Відео)

«Всі в нього терористи, окрім нього самого, хоча терором уже два десятиліття живиться саме він».

Фото із сайту president.gov.ua.

Зеленський про путіна: «Хвора й цинічна істота» (Відео)

Так Президент України відповів на звинувачення в теракті в Підмосков’ї

Президент Володимир Зеленський відкинув звинувачення очільника росії володимира путіна у причетності України до теракту в Підмосков’ї. За словами Зеленського, в путіна всі терористи, окрім нього самого.

Про це йшлося у вечірньому зверненні Президента України.

«Сьогодні (у понеділок ввечері. – Ред.) путін знову розмовляв сам із собою, і це знову транслювали по телебаченню. Знову звинувачує Україну. Хвора й цинічна істота. Всі в нього терористи, окрім нього самого, хоча терором уже два десятиліття живиться саме він. Саме він – найбільше вікно для терору. Він та його спецслужби. І коли його не стане, запит на терор і насильство щезне разом із ним, бо це його запит. Нічий більше».

Президент також подякував усім, хто працює для ліквідації наслідків російських ударів. 

Зеленський наголосив, що зараз надзвичайно важливо звертати увагу на тих, хто потребує підтримки. 

За його словами, навіть якщо людям буває незручно просити інших про допомогу, потрібно звернути увагу самим, підтримати і не залишати людей наодинці зі складнощами.

Він також сказав що впродовж дня були доповіді військових, розвідки, Служби безпеки України. Звичний уже щотижневий звіт керівника Служби безпеки Малюка про роботу СБУ за минулий тиждень і погодження завдань. 

Окрім цього Зеленський у понеділок взяв участь в іфтарі – особливій вечері, яка відбувається в час місяця Рамадан. 

До речі, кремлівський диктотор володимир путін визнав, що теракт у «Крокус сіті холі» 22 березня, під час якого загинуло щонайменше 137 осіб і ще 180 постраждало, вчинили «радикальні ісламісти», але звинуватив у стрілянині «тих, хто воює з росією руками київського режиму». «Одразу постає питання, кому це вигідно. Це може бути лише ланкою для тих, хто з 2014 року воює із нами руками київського режиму», – заявив пуйло.

Він також додав, що «треба відповісти на запитання», чому нападники після скоєння злочину в «Крокусі» нібито намагалися піти в Україну, «і хто на них там чекав».

Читайте також: Волинський нардеп потрапив до рейтингу безініціативних парламентарів.

Реклама Google

Telegram Channel