Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Родинам загиблих Героїв з Волині вручили державні нагороди

Вічна пам’ять Героям!

Фото: facebook.com.

Родинам загиблих Героїв з Волині вручили державні нагороди

26 березня, на Волині родинам загиблих Героїв Володимира Фірчука та Євгена Куденьчука вручили ордени «За мужність» III ступеня начальник Другого відділу Луцького РТЦК та СП (м.Рожище) підполковник Валерій Захаров та Рожищенський міський голова Вячеслав Поліщук

Державних нагород полеглі захисники України удостоєні за особисту мужність і відвагу, виявлені під час виконання бойових завдань щодо захисту незалежності України. Вони із честю виконували обов’язок щодо захисту своєї держави і до останнього подиху залишалися вірними присязі, українському народові та Україні. Відстоюючи та захищаючи незалежність України та своїх рідних, воїни пожертвували собою заради перемоги у боротьбі за Свободу.

Про це інформує Волинський обласний ТЦК та СП.

Молодший сержант 79-ої окремої десантно-штурмової бригади Володимир Фірчук загинув час виконання бойового завдання в районі н.п. Мар'їнка Донецької області 27 січня 2023 року. Йому назавжди 28.

Солдат Євген Куденьчук, 2002 року народження, загинув 28 травня 2023 року, виконуючи бойове завдання щодо захисту незалежності України, в районі н.п. Лиман Перший Куп’янського району Харківської області.

Присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих земляків у російсько-українській війні та поклали квіти до стели загиблим Героям.

 

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: Луцький мер звернеться до прокуратури, аби захистити права ветеранів АТО.

Реклама Google

Telegram Channel