Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
На подвір’я будинку в.о. мера кинули гранату. Хотіли залякати?

Правоохоронці також знайшли під колесом службової автівки предмет, схожий на гранату.

Фото – пресслужба Рівненської прокуратури.

На подвір’я будинку в.о. мера кинули гранату. Хотіли залякати?

Цей шокуючий випадок зафіксовано на Рівненщині

Правоохоронці розпочали досудове розслідування через вибух біля будинку в.о. міського голови Костополя, що на Рівненщині.

Про це повідомили у Рівненській обласній прокуратурі, передає «Еспресо.Захід».

Так, у ніч на 27 березня до поліції надійшла інформація від виконуючого обов’язків голови Костопільської територіальної громади про те, що поряд із його житловим будинком він почув звук, схожий на вибух.

Сліди вибуху. Фото – Рівненська обласна прокуратура.
Сліди вибуху. Фото – Рівненська обласна прокуратура.

 «На місце події виїхала слідчо-оперативна група, яка виявила пошкоджений службовий автомобіль марки «Skoda Fabia», припаркований біля подвір’я посадовця. Крім того, пошкоджено паркан господарства та житловий будинок. Правоохоронці також знайшли під колесом службової автівки предмет, схожий на гранату», – йдеться у повідомленні.

Правоохоронці також знайшли під колесом службової автівки предмет, схожий на гранату.
Правоохоронці також знайшли під колесом службової автівки предмет, схожий на гранату.  Фото – Рівненська обласна прокуратура.

 Наразі тривають слідчі дії, встановлюються всі обставини вчинення кримінальних правопорушень та причетні до них особи. Призначено також ряд необхідних експертиз.

«Здолбунівська окружна прокуратура здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактами умисного знищення або пошкодження майна, що належить службовій особі, а також незаконного поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами», – зазначили у прокуратурі.

Нагадаємо, сьогодні стало відомо, що в.о. міського голови Костополя підписав розпорядження про звільнення головного лікаря медзакладу, у якому під час пологів померли жінка та немовля.

Читайте також: Замість фронту волинські хлопці «партизанили» в лісах Маневиччини.

Реклама Google

Telegram Channel