Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
100 дронів для брата: Степан Барна оголосив збір в памʼять про загиблого на фронті Олега Барну

Олег Барна.

Фото Європейська солідарність.

100 дронів для брата: Степан Барна оголосив збір в памʼять про загиблого на фронті Олега Барну

Брат за брата: військовослужбовець 10-ї ОГШБр «Едельвейс» Степан Барна, який воює на Донеччині, оголосив збір ста дронів до 18 квітня – у памʼять про брата, народного депутата 8-го скликання Олега Барну. Він загинув, захищаючи Україну, 17 квітня минулого року на східному фронті

«18 квітня цього року моєму братові Олегу Барні мало б бути 57 років. Рік тому під Вугледаром у складі 68-ї єгерської бригади імені Олекси Довбуша він загинув. Загинув, захищаючи українську землю під час штурмових дій, відвойовуючи від окупанта відповідні позиції», – сказав Степан Барна, пише eurosolidarity.

Степан Барна.
Степан Барна.

 «Ми хочемо разом з друзями і побратимами вшанувати пам’ять мого брата, героя Олега Барни. Як це можна зробити? Напевно найкращий подарунок для нього будуть знищені окупанти на українській землі. Тому ми започатковуємо акцію «Зберемо 100 дронів до 18 квітня», до дня народження Олега Барни», – пояснив Степан Барна. 

«Ми хочемо своїм підрозділом мотопіхотного батальйону 10 – ої окремої Гірсько – штурмової бригади «Едельвейс» такий подарунок зробити на нашому донецькому напрямку. Щоб вони відчули, що таке смерть українського героя. Тому усіх, хто знав, підтримував і вшановує пам’ять Олега Барни, долучайтеся до знищення русні. Це буде найкращий подарунок для вшанування пам’яті героя. Разом переможемо!», – наголосив Степан Барна. Він також попросив усіх, хто готовий передати дрони «Едельвейсам», написати у приватних повідомленнях. 

Реклама Google

Telegram Channel