Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Мер Луцька привітав спортсменів з визначними світовими досягненнями

Так тримати!

Фото: Фейсбук.

Мер Луцька привітав спортсменів з визначними світовими досягненнями

Луцький міський голова Ігор Поліщук провів зустріч із луцькими спортсменами Богданом Мочульським (джиу-джитсу) та Аліною Хміль (біатлон), які у 2024 році досягнули високих результатів на Чемпіонаті Європи та зимових Юнацьких Олімпійських іграх

Разом із ними на зустрічі були присутні тренери Аліни Хміль – Роман Андрійчук і Микола Поліщук – і директор департаменту молоді та спорту Луцької міської ради Володимир Захожий. Він поінформував міського голову про нові досягнення спортсменів.

Про це повідомила Луцька міська рада.

27-річний Богдан Мочульський – військовослужбовець Волинського прикордонного загону – неодноразовий призер чемпіонатів Європи, світу, переможець чемпіонатів світу, дворазовий чемпіон Всесвітніх ігор. У 2024 році Богдан здобув золоту медаль на Кубку Європи. Наставник спортсмена – заслужений тренер України Ігор Юхименко.

16-літня Аліна Хміль – кандидат у майстри спорту з біатлону і перша спортсменка, яка потрапила на зимові Юнацькі Олімпійські ігри від Волинської області за весь час незалежності України. «Біатлон для нашої громади – новий вид спорту, і нам дуже приємно, що маємо такі хороші результати», – зазначив Володимир Захожий.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: На Волині відзначили найкращих спортсменів.

Реклама Google

Telegram Channel