Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Ранок Волинь знову зустрічає в сльозах: на війні загинули троє захисників

Вічна пам'ять.

Фото ілюстративне.

Ранок Волинь знову зустрічає в сльозах: на війні загинули троє захисників

Світла пам'ять!

29 березня в громадах області повідомили, що у боях з російськими військами загинули ще троє бійців з Волині: Василь Кульпа, Володимир Войтюк і Антон Кравченко.

Про це повідомляє Суспільне. Новини.

Володимир Войтюк

30 січня 2024 року в районі населеного пункту Новодарівка Пологівського району Запорізької області загинув військовослужбовець Володимир Войтюк, повідомили в Рожищенській міськраді.

 

 Полеглому захиснику було 50 років. Він служив із перших днів повномасштабної війни. Був на передовій у складі 100-ї окремої бригади. 

Василь Кульпа

В суботу, 30 березня у селі Козин Луцького району прощатимуться з полеглим на війні 47-річним захисником Василем Кульпою. Боєць був помічником гранатометника.

 

 За даними Рожищенської міськради, волинянин загинув 26 березня 2024 року поблизу населеного пункту Вербове Запорізької області. 

Антон Кравченко

Військовослужбовцю з Луцька Антону Кравченку було 36 років. Він служив на посаді заступника командира бойової машини, був навідником оператором механізованого батальйону.

Як повідомили у міськраді, молодший сержант загинув 26 липня 2023 року під час виконання бойового завдання біля населеного пункту Роботине Запорізької області.

Читайте також: «Захищаючи Україну, поліг воїн з Луцька Антон Кравченко».

Реклама Google

Telegram Channel