Курси НБУ $ 39.67 € 42.50
Дерево впало на дитину: у Польщі негода наробила біди

Причина біди - сильний вітер.

Фото Главком.

Дерево впало на дитину: у Польщі негода наробила біди

Загинуло п’ятеро людей, в тому числі і дти

Сильні вітри на півдні Польщі у неділю та на початку дня у понеділок завдали значних збитків і призвели до загибелі п'ятьох людей, серед яких діти. Про це повідомляє Главком з посиланням на Onet.

 

 Вітер почав серйозно посилюватися в ніч на понеділок. Окремі пориви в районі гірського курортного міста Закопане сягали понад 100 км/год, вітер поламав багато гілок і дерев, зірвало фрагмент покрівлі одного з готелів.

Через негоду поліція закликала не виходити з дому без нагальної необхідності, туристичні стежки у Татрах оголосили закритими, як і гірськолижні підйомники. Також скасували традиційні лижні змагання з використанням антикварного обладнання. 

 

 В одному з районів міста дерево впало на автомобіль, що рухався, 23-річна жінка за кермом загинула. В іншому місці велика гілка впала на родину, що виходила з церкви, дев'ятирічний хлопчик від отриманої травми помер.

У селищі Рабка-Здруй, що північніше від Закопаного у напрямку Кракова, внаслідок падіння дерева загинули троє людей, у тому числі шестирічна дитина.

Реклама Google

Telegram Channel