Курси НБУ $ 39.67 € 42.50
Сьогодні Горохівщина назавжди попрощається з Героєм

Фото: Facebook.

Сьогодні Горохівщина назавжди попрощається з Героєм

Громада знову у скорботі…

Вкотре сумна звістка про поповнення небесного війська прийшла до нашої громади. І знову у село Новосілки… Кривава російсько-українська війна забрала ще одне молоде життя…

Про це повідомляють на сторінці у Facebook Горохівської територіальної громади.

«Мужній воїн Лук’янов Віталій був мобілізований до Збройних сил України 13 лютого 2023 року. З вірою у Перемогу самовіддано боронив українську землю та разом з побратими давав відсіч ненависному ворогові, щодня наближаючи довгоочікуваний день. Та на жаль, не судилось …

Окупанти відібрали не лише життя, а й мрії, майбутнє… 22 січня 2024 року, під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Новодарівка у Запорізькій області, військовий загинув. З цього ж трагічного дня постійні обстріли ворога не давали можливості забрати тіло Героя з поля бою.

Через два з половиною місяці Захисника Віталія Володимировича Лук’янчука нарешті поховають на рідній землі у селі Новосілки.

Сьогодні, 02 квітня, о 10:30 годині загиблого Героя зустрічатимуть на повороті у селі Терешківці, звідки траурний кортеж попрямує у рідне село Новосілки, де відбудеться чин поховання.

У цей важкий час приносимо щирі співчуття рідним і близьким… Розділяємо ваш біль та у скорботі й молитві низько схиляємо голови, вшановуючи подвиг вірного захисника України!» - йдеться у повідомленні.

Читайте також: «Сумні новини: війна забрала життя двох Героїв з Луцька».

Реклама Google

Telegram Channel