Курси НБУ $ 39.67 € 42.50
Ранок Волинь зустрічає в сльозах: на війні загинули ще троє захисників

Вічна пам’ять і слава Героям!

Фото із сайту ukr.net.

Ранок Волинь зустрічає в сльозах: на війні загинули ще троє захисників

Світла пам'ять

1 квітня в громадах області повідомили, що у боях з російськими військами загинули ще троє оборонців з Волині: Віталій Лук'янов, Надія Войцишин і Євген Макогон. 

Про це повідомляє Суспільне. Новини.

Віталій Лук'янов

2 квітня у селі Новосілки прощатимуться із загиблим у бою військовослужбовцем Віталієм Лук'яновим. Захиснику було 42 роки, повідомили у Горохівській міській раді.

 

 Волинянин служив у війську з лютого 2023 року. 22 січня 2024 року загинув під час виконання бойового завдання біля населеного пункту Новодарівка у Запорізькій області. Через постійні обстріли забрати тіло військового змогли лише зараз. 

Надія Войцишин

30 березня 2024 року в районі населеного пункту Тарасівка на Запоріжжі знайшли тіло капітана Надія Войцишин. Військовослужбовиці було 26 років, повідомили у Любомльській громаді.

 

 Відомо, що жінка служила у війську з 18 років. «Висловлюємо щирі співчуття рідним і близьким загиблої, розділяємо з вами біль від непоправної втрати», — написали у громаді. Дату прощання з Надією Войцишин повідомлять пізніше. 

Євген Макогон

Про втрату також сповістили у Луцькій громаді. 26 липня 2023 року під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Роботине Запорізької області загинув лучанин Євген Макогон.

Підтвердити загибель бійця вдалося лише зараз. Молодшому сержанту було 38 років. Євген Макогон служив на посаді заступника командира бойової машини.

Читайте також: «На Волинь продовжують їхати переселенці».

Реклама Google

Telegram Channel