Курси НБУ $ 39.64 € 42.30
Юні лучани побували на «десятій» шахті Нововолинська

Для учнів був проведений екскурс сторінками історії гірничодобувної галузі на Волині.

Фото: facebook.com.

Юні лучани побували на «десятій» шахті Нововолинська

На довгобуд – «десяте» вугільне підприємство, єдину копальню, яку почали зводити в роки незалежності, завітали гуртківці Волинського обласного еколого-натуралістичного центру

Учнів, які відвідують гуртки «Юні палеонтологи»(керівник Валерій Потапчук), «Охорона природи» (керівник Дмитро Балецький), «Гончарство» (керівник Микола Шавула), «Природа крізь призму англійської мови» (керівник Наталія Мартиненко), супроводжував депутат Нововолинськоі міської ради, помічник- консультант народного депутата Ігоря Гузя Валерій Мних.

Про це йдеться на сторінці Валерія Мниха - депутата Нововолинської міськради.

Для юних відвідувачів був проведений екскурс сторінками історії гірничодобувної галузі на Волині та практичне ознайомлення з роботою шахтарів у реальному часі. 

Школярі ставили багато запитань, цікавились процесами виробництва і обслуговування копальні, а також ознайомились із зразками волинського чорного золота. 

 Від побаченого і почутого вони були у захваті, емоції переповнювали, адже шахта за своїми масштабами й специфікою виробництва на глибині більше 300 - 500 метрів не зрівняється з жодним іншим підприємством.

Гуртківцям також було проведено екскурсію залами Нововолинського  міського історичного музею.

Депутат міської ради Валерій Мних від імені учнівської делегації подякував за взаємодію працівникам музею, начальнику ВТБ Руслану Шатковському, заступнику директора з охорони праці підприємства
Олександру Сулімі, всім, хто був причетний до організації та проведення оглядового візиту.

Роксолана Вишневич

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Реклама Google

Telegram Channel