Курси НБУ $ 39.67 € 42.50
Що сказав Судаков про свій феноменальний матч проти «Чорноморця» (Відео)

21-річного Георгія Судакова в цьому матчі неможливо було зупинити.

Фото із сайту shakhtar.com.

Що сказав Судаков про свій феноменальний матч проти «Чорноморця» (Відео)

21-річний півзахисник національної збірної України у поєдинку з одеситами забив два голи і віддав результативний пас

Кубок України. Півфінал. «Шахтар» (Донецьк) – «Чорноморець» (Одеса) – 4:1 (1:0 – Сікан, 12 хв.: 1:1 – Штогрін, 18; 2:1 – Бондаренко, 44, з пенальті; 3:1 – Судаков, 52; 4:1 – Судаков, 79). Арбітр: Віктор Копієвський (Кропивницький). Стадіон «Арена-Львів» (Львів).

«Шахтар»: Різник, Бондар, Егіналду (Степаненко, 68), Криськів, Судаков (Марлон, 81), Сікан (Траоре, 68), Азаров (Педріньйо, 46), Бондаренко, Матвієнко, Конопля, Кевін (Зубков, 68).

«Чорноморець»: Варакута, Салюк, Гучек (Шаповал, 85), Путря, Васильєв, Єрмаков, Авагімян, Брагару (Огіря, 85), Бадібанга (Альваренга, 85), Бойчук (Ієде, 85), Штогрін.

Після завершення зустрічі герой поєдинку Георгій Судаков, який оформив дубль та асист, прокоментував свій перфоманс:

– Не можу сказати, в чому запорука моєї сьогоднішньої результативності. Я щодня тренуюся, викладаюся на максимум. Нарешті забив, віддав асист. Дякую команді. Без неї не було б цих голів. Не можна виділяти мене, можна виділити команду... З «Чорноморцем» у нас ніколи не було простих ігор. І ця не виняток. Ми забили швидкий гол, але прикро швидко пропустили. Була нервова гра. Одесити грають 1 в 1 по всьому полю, не так як всі. Вони пробують грати в футбол, не бояться. Дякую їм за це. А ми на 100% виконали, що планували, та виклалися. Тому такий результат.

– Розкажи про асист Сікану.

– Бондаренко віддав хорошу передачу, я прострілив, а Сікан замкнув.

– А твої голи?

– Побачив вільний простір та просто рухався з м’ячем. Під час першого голу пробив в дальній кут, а під час другого – прибрав суперника та забив.

Не можу сказати, що це прості голи. Не щодня такі забиваєш.

– Поясни своє аристократичне святкування?

– Не буду. Нехай це буде секретом.

– Тепер тебе називати Судаков чи Судакіньо?

– Це що за оригінальне питання? Я – Судаков.

Мені не принципово, з ким зіграємо у фіналі. І «Полісся», і «Ворскла» – хороші команди. Буде цікаво, – цитує Судакова sport.ua.

Читайте також: Як зірка стрибків у висоту Ярослава Магучіх відреагувала на ракетний обстріл училища у Дніпрі, де навчалася.

Реклама Google

Telegram Channel