Курси НБУ $ 39.53 € 42.31
На Волині перевірять стан доріг державного значення (Фото)

Служба відновлення та інфраструктури проаналізує стан доріг громади.

Фото: facebook.com.

На Волині перевірять стан доріг державного значення (Фото)

3 квітня перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук зустрівся з керівником служби відновлення та інфраструктури у Волинської області Анатолієм Посполітаком і його заступником Арменом Антоняном

Відомо, що через Володимир проходить ряд доріг державного значення: Ковельська, Луцька, Устилузька, Степан Бандери та вулиця Зимнівська. Хоч нині обмежено фінансування капітальних видатків, але є багато проблем з рухом, дорожніми знаками та розміткою тощо, тож на зустрічі порушили питання їх оновлення.

Про це повідомляє Володимирська міська рада.

На Устилузькій нещодавно сталась ДТП, унаслідок чого було знищено острівок безпеки,– його теж слід відремонтувати. Є нагальна потреба навести порядок на вулиці Зимнівській, де минулого року ремонтували тротуари і ряд заїздів перебуває у неналежному стані. Важливим є питання безпеки на кількох пішохідних переходах.

Наступного тижня служба відновлення направить туди відповідних спеціалістів для перевірки стану безпеки, спільно з поліцією вони обговорять усі випадки ДТП в місті, з’ясують можливі причини і запропонують, в тому числі, враховуючи велику кількість транспорту, яка зараз рухається в Устилуг, свої ідеї щодо поліпшення ситуації.

Узимку службою частково було проведено холодне асфальтування ям на вулиці Ковельській. Однак треба заасфальтувати і решту.

«У зв’язку із війною, капітального ремонту нині не буде, але питання належного утримання доріг і безпеки громадян має бути на першому місці», – пояснює Ярослав Матвійчук.

У ході розмови перший заступник також порушив питання щодо випадку, коли великогабаритне авто пошкодило огорожу Федорівського кладовища, в’їхавши на його територію. Винуватець ДТП частково компенсував витрати на ремонт пам’ятника, а ще треба завершити відновлення огородження на повороті.

 

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: За чотири місяці лучани віддали на переробку 1680 кг металу.

Реклама Google

Telegram Channel