Курси НБУ $ 39.67 € 42.50
Нововолинськводоканал відкючив боржників від водопостачання

Користуєтеся водою та каналізацією – сплачуйте за спожиті послуги!

Фото ілюстративне / facebook.com.

Нововолинськводоканал відкючив боржників від водопостачання

Днями Нововолинськводоканал відключав від водопостачання боржників у місті та с. Будятичі

У гуртожитку, що на Винниченка, споживачі 2 роки поспіль не платять за воду. Натомість – регулярно топлять сусідів поверхом нижче і навідріз відмовляються сплачувати за воду та каналізацію, якими охоче користуються. За 2 роки мешканці квартири накопичили понад 8400 грн боргу.

Про це інформує КП Нововолинськводоканал.

Тож після чергових прохань, повідомлень та пропозицій укласти договір реструктуризації Нововолинськводоканал вдався до радикальних дій – відключив мешканців від водопостачання.

У Будятичах залишився без водопровідної води один із найбільших боржників. У будинку, де приписано 8 осіб і відсутній лічильник, борг за воду перевалив за 31000 грн. Зі слів власника, водою він зовсім не користується. Тільки тримає в колодці на всяк випадок підключений до водопровідної мережі кількаметровий шланг. Чи то для власних потреб, чи то для поливу городини – працівникам водоканалу з’ясувати не вдалося. Але шланг від’єднали, вентиль опломбували.

В іншому будинку у селі зареєстровано 5 осіб. Наразі там ніхто не проживає. А водопроводом, який виходив у двір, почали користуватися спритні сусіди. То город поливають, то худобу поять – все ж таки економніше, ніж із власного крану. Сусідам – радість, а водоканалу – збитки.

За воду п’ятеро мешканців будинку заборгували майже 6000 грн. Ще й інших комунальних боргів назбиралося чимало. За борги будинок уже відключений від світла і газу. А тепер – і від водопостачання.

Матеріали по таких боржниках водоканал передає до суду для стягнення заборгованості в примусовому порядку. Користуєтеся водою та каналізацією – сплачуйте за спожиті послуги.

Вдячні всім, хто платить за послуги водопостачання та водовідведення вчасно!

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Реклама Google

Telegram Channel