Курси НБУ $ 39.53 € 42.31
Волиняни долучились до Всесвітнього дня спорту і здоров'я

Легкоатлетичний марафон зібрав понад півтори сотні учасників.

Фото: Фейсбук.

Волиняни долучились до Всесвітнього дня спорту і здоров'я

Фізкультурно-оздоровчий захід провели в рамках Всеукраїнського проєкту «Рух заради здоров’я»

Як очільник регіонального відділення Національного олімпійського комітету України спортивне дійство підтримав і голова обласної ради Григорій Недопад.

Про це повідомляють у Волинській обласній раді.

Також участь у заході взяли депутат облради, голова постійної комісії з питань сім’ї молоді, спорту та туризму Віктор Галан-Влащук, депутатка облради, ректорка Академії рекреаційних технологій і права Людмила Стасюк, депутат облради Юрій Валецький, спортивні функціонери, тренери та активна студентська молодь.

Легкоатлетичний марафон зібрав понад півтори сотні учасників: студенти Волинського медичного інституту, ВНУ ім. Лесі Українки, ЛНТУ, АРТіП, Луцького педколеджу, Луцького фахового коледжу рекреаційних технологій і права, а також представники громадської організації «Центр освіти» Університет третього віку».

Перед початком забігу відбулась руханка, яку провели імениті волинські легкоатлети: учасник олімпійських ігор, переможець і призер командних чемпіонатів світу та Європи зі спортивної ходьби Іван Банзерук, переможець та призер командних чемпіонатів та кубків світу та Європи зі спортивної ходьби Ігор Сахарук, а також призер кубків та чемпіонатів Європи зі спортивної ходьби Віктор Шумік.

«Усім відомо, що найціннішим скарбом для людини є здоров’я, а найкращим другом здоров’я був і залишається спорт. Він допомагає людині бути у хорошій фізичній формі, виховує характер, загартовує силу волі та зміцнює здоров'я. Тому сьогодні ми проводимо легкоатлетичний забіг не заради секунд і кілометрів, а задля популяризації здорового способу життя. Я дякую усім, хто долучається до таких спортивних заходів, особливо молоді», - підсумував захід голова Волиньради, очільник регіонального осередку НОКУ Григорій Недопад. 

 

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: Президент України призначив стипендії шістьом волинським спортсменам.

Реклама Google

Telegram Channel